Materiaalit

Hävikkiviikon kampanjamateriaaleja voi tulostaa ja jakaa sosiaalisessa mediassa. Levitetään yhdessä tietoa ruokahävikistä!

TULE MUKAAN!
12.–18.9.2022

Hävikkiviikon kampanjamateriaalit

Tältä sivulta voit ladata Hävikkiviikon materiaaleja omaa viestintää varten. Kampanjamateriaaleja voi painattaa eri tarkoituksiin, tulostaa seinälle ja jakaa sosiaalisessa mediassa. Tavoitteenamme on, että ruokahävikkikeskustelulta ei voi kampanjaviikolla välttyä.

Hyödyntäessäsi kampanjan materiaaleja, huomioithan seuraavan: Hävikkiviikon materiaalin muokkaaminen tai esittäminen yksinomaan kaupallisessa, myynnin edistämiseen tähtäävässä tarkoituksessa ilman Hävikkiviikon järjestäjältä saatua suostumusta on kielletty. Materiaalin esittäminen irroitettuna asiayhteydestään on kielletty. Hävikkiviikko on teemaviikon järjestäjän omistama, rekisteröity tavaramerkki. Viestintämateriaalia voi ladata tältä sivulta käytettäväksi vuoden 2022 Hävikkiviikon viestinnän tukena. Vastaamme mielellämme kampanjamateriaalin käyttöä koskeviin kysymyksiin.

Jaa omat vinkkisi ruokahävikin vähentämiseen sometililläsi tai kerro yrityksesi kanavissa, miten organisaatiosi osallistuu ruokahävikin vastaiseen taisteluun. Voit myös tulostaa Hävikkiviikon julisteen työpaikan seinälle ja järjestää kollegoiden tai ystävien kanssa hävikkilounaan.

Kaikki ovat hyviä tapoja osallistua kampanjaan. Somejaoissa on tärkeää käyttää tunnusta #hävikkiviikko, jotta löydämme toisemme.

Hävikkiviikon logot

Somenostot

Julisteet

Vinkkilistat

Infografiikat